Nieuws

  • Hogescholen bieden nu nog beroepsopleidingen aan van associate degree tot masterniveau. Het is om verschillende redenen belangrijk om hier op korte termijn de professional doctorate aan toe te voegen vindt de Vereniging Hogescholen. Wat is de toegevoegde waarde hiervan voor Nederland en het hoger onderwijs? Lees meer:  f/files/download/artikelen/beroepsopleiding-met-doorwerking-van-het-hoogste-niveau.pdf

    lees meer
  • De VvL maakt deel uit van de werk- en schrijfgroep die zich op het moment bezig houdt met het opzetten van de nieuwe strategische onderzoeksagenda van de Vereniging Hogescholen (VH).

    lees meer
  • Op de site van het Rathenau staat een interview  met onze voorzitter, Mariska van der Giessen, dat zij heeft mogen geven in haar functie als lector (internationaal) ondernemen, maar vooral ook als vertegenwoordiger van de leden van de Vereniging van Lectoren. Hoewel de titel het niet perse meteen laat vermoeden bevat het interview duidelijke aanbevelingen voor het toekomstige beleid van het nieuwe kabinet vanuit de VvL. Klik hier om het hele artikel te lezen.

    lees meer

Realisatie: verenigingenweb