Nieuws

Leden tot 30% korting op symposium Scienceworks

Ook dit jaar ondersteunt de VvL het evenement ‘Vormgeving van Maatschappelijke Impact door Hogescholen’. Op het congres worden de resultaten gepresenteerd van onderzoek naar de vormgeving van samenwerking binnen praktijkgericht onderzoek. Dit onderzoek is uitgevoerd door ScienceWorks in samenwerking met de Vereniging Hogescholen en de Vereniging van Lectoren.Bent u lector, manager van een “Center of Expertise” of (voormalig) aanspreekpunt voor regionale “valorisatieprogramma’s” van een instelling? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan het onderzoek. U ontvangt daarmee 20% korting bovenop de te korting voor VvL leden.U kunt deelnemen aan het onderzoek via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/MIDH

Realisatie: verenigingenweb